Header exactzorg small trap
Over exactzorg body

Over ons

Jouw partner in de zorg

Wij zijn een bemiddelings- en uitzendbureau gespecialiseerd in het verbinden van zelfstandige zorgprofessionals (zzp'ers) én flexwerkers in loondienst met zorginstellingen. Exactzorg verdiept zich in de mens als individu en in de mensen achter de organisatie. Het begrijpen van elkaars behoeften staat bij ons centraal en hierdoor zijn we in staat om de perfecte match te maken tussen professionals en organisaties.

De zorgprofessionals waarmee we samenwerken voelen zich bij ons direct op hun gemak, want empathie zit in ons DNA. We luisteren aandachtig naar onze opdrachtgevers. 

Onze persoonlijke betrokkenheid wordt altijd herkend en gewaardeerd. We hanteren een flexibele en proactieve benadering en doen er alles aan om oplossingen te vinden, of het nu gaat om tijdelijke ondersteuning of langdurige projecten. Bij onze werving en selectie streven we altijd naar goed gekwalificeerde kandidaten die naadloos passen binnen de bedrijfscultuur en de kernwaarden van jouw organisatie. 

Bij Exactzorg bouwen we aan warme en duurzame relaties die gericht zijn op de toekomst.

Onze aanpak

De kern van zorg

Bij Exactzorg streven we ernaar om niet alleen zorgprofessionals te plaatsen bij organisaties, maar ook om langdurige en waardevolle samenwerkingen te faciliteren die de kwaliteit van zorg bevorderen.

Persoonlijk

Onze werkwijze begint met een persoonlijke benadering. We leren onze zorgprofessionals en zorgorganisaties goed kennen door gesprekken te voeren en wederzijdse behoeften en verwachtingen te begrijpen.

Ontzorgen

Ons team beheert niet alleen het wervingsproces, maar ook de financiële afhandeling. We streven naar gestroomlijnde financiële processen, waarbij we zowel zorgprofessionals als zorgorganisaties weten te ontzorgen.

Oplossingsgericht

Bij Exactzorg hanteren we een flexibele en proactieve benadering. Of het nu gaat om tijdelijke ondersteuning of langdurige projecten, we zijn toegewijd aan het vinden van oplossingen die aansluiten bij de unieke behoeften van onze klanten.

Empathisch

De kern van werken in de zorgsector is een empathische en zorgzame benadering. Ons doel is dan ook om de perfecte match te creëren die niet alleen gebaseerd is op vaardigheden maar ook op persoonlijkheid en waarden.

Duurzame Relaties

Wij geloven in het opbouwen van warme en duurzame relaties. Onze klantgerichtheid en aandacht voor detail dragen bij aan het opbouwen van vertrouwen met zorgprofessionals en zorgorganisaties, gericht op een gezamenlijke toekomst. 

Deskundig

Met ons ervaren team dat zich met name richt op personeelszaken zorgen wij voor een deskundige bemiddeling. Of het nu gaat om werving, selectie, of het matchen van zelfstandige zorgprofessionals (zzp'ers) en flexwerkers in loondienst, wij nemen de verantwoordelijkheid voor een zorgvuldig proces.

Foto edit 04

Diensten

Bij Exactzorg streven we naar een doelgerichte dienstverlening, waarbij de focus ligt op het creëren van juiste connecties en verbindingen tussen zorgprofessionals en zorgorganisaties.
De zorgprofessionals die we beschikbaar hebben zijn zowel zzp’ers als uitzendkrachten.

Plus exactzorg Tekengebied 1 kopie 2

Lange- en korte termijnprojecten

Wij faciliteren zowel lange- als korte termijnprojecten binnen de zorgsector. Of het nu gaat om tijdelijke ondersteuning of langdurige inzet, wij bieden flexibele oplossingen die aansluiten bij de behoeften van zowel zorgprofessionals als zorgorganisaties.

Plus exactzorg Tekengebied 1 kopie 2

Directe plaatsing

Onze dienstverlening omvat ook directe plaatsing van zorgprofessionals. Met zorgvuldige werving, screening en matching zorgen we voor een efficiënt proces waarin de juiste professionals op de juiste plek worden geplaatst, afgestemd op de behoeften van de zorgorganisatie.