Header exactzorg zzp v2
Maatwerk

in zorgoplossingen

Je bent zelfstandige geworden omdat je graag de regie wilt voeren over je eigen werkleven. Dat begrijpen we. Maar continuïteit vind je ook belangrijk. Je wilt graag zicht hebben op doorlopende opdrachten. Je bent bij Exactzorg daarvoor op de juiste plek.

We hebben het juiste netwerk en mooie opdrachtgevers. We bemiddelen tussen vraag en aanbod en nemen onderhandelingen over de juiste voorwaarden graag uit handen.

Via onze planningsapp delen we uren, tijdstippen en dagen. Daar kun je op reageren of aan je voorbij laten gaan. Wij zorgen voor een voortdurende stroom aan opdrachten. Een prettig idee wanneer je ook een stukje stabiliteit wilt.

  • Mooie opdrachtgevers
  • Onderdeel zijn van het team
  • Ondersteuning en begeleiding
  • Persoonlijke benadering
  • Familiegevoel
  • Goede financiële afhandeling
  • Ontzorgen financiële afhandeling
Foto edit 04

Inschrijven als ZZP'er

Ben je een zelfstandige zorgprofessional die op zoek is naar zinvol werk met continuïteit en waardering? Sluit je dan aan bij Exactzorg! Neem de regie over je eigen werkleven, met de zekerheid van een sterk netwerk en mooie opdrachtgevers.

Aan het woord

over exactzorg

Belinda Berghmans

"Vriendelijke ontvangst voor het sollicitatie gesprek. Ze staan open voor bij te leren en goede communicatie om alles correct in orde te krijgen omdat ik als Belg toch wel een zoektocht had IVM wetgeving enz in Nederland. Een persoonlijke medische situatie gehad op werk en zij bellen om te horen hoe het gaat en wat ze voor je kunnen betekenen. Mensen met een hart . Kunnen andere plaatsen nog iets van leren. Blij dat ik deel mag uitmaken van hun team."

Ilayda Ozturk

"Heel erg blij met de werkzaamheden en de ondersteuning die je krijgt van het personeel! Je kan met de gekste vragen en of mededelingen bij ze terecht! Mijn ervaring is zeer positief! Mijn speciale dank aan de team van Exactzorg. Je kan je eigen planning maken en er is makkelijk en laagdrempelig contact met kantoor waardoor je snel kunt overleggen. Ook doorgroeien is een optie binnen Exactzorg waarbij de wensen van de werknemer centraal staan."

Youness Douadi

"Exactzorg geeft je niet het gevoel van een bemiddelingsbureau, het voelt meer als familie. Ze staan altijd voor je klaar en denken mee in oplossingen. Ze zijn aangesloten bij goede zorg instellingen, en ik heb nooit zonder opdrachten gezeten. Qua facturatie en betaling ook top en betrouwbaar."

Foto edit 11 v2

Vacatures

We hebben continu vacatures openstaan binnen de verschillende zorgdomeinen; gehandicaptenzorg, ouderenzorg, jeugdzorg en de GGZ (gedragsproblematiek, psychiatrie, verslavingszorg). Bekijk de verschillende vacatures en laat ons weten waarvoor je in aanmerking zou willen komen.